dag 01.

Presentation av mig själv.
Okej, jag heter Rebecca? Vad ska man liksom mer skriva? 18, snart 19 år gamal. Förlovad och sambo med Axel sedan 3 år tillbaka. Har två katter och en hund här hemma som jag tycker om massor.
Just nu håller Axel & jag på att renovera en lägenhet som vi bor i tillfälligt eftersom vi fått ett vattenläckage i våran lilla stuga i Gnöttlerum. Kanske ska bo kvar här, men inget är bestämt än. Nu känner jag bara att jag vill flytta tillbaka till stugan. Intressant va?

Jaja, jag har en familj, precis som alla andra: En mamma, en pappa, en storasyster, två storebröder och en lillebror. Så själv är jag både storasyster, lillasyster, moster och faster, dotter, barnbarn, kusin, syssling och hela den biten.
Jag tycker om min mormor otroligt mycket, för hon är bäst.

Jag tycker att killar ska vara rakade och ha tattueringar, för det är snyggast. Själv har jag än så länge tre tattueringar, benet, armen och nacken. Jag tycker att det är skönt att tattuera mig, jag vet inte varför. Det är också kul att titta på när andra blir tattuerade, herregud detta blir bara mer och mer intressant, eller hur?

Jag har en vän som heter Elin Lindell, hon är ganska vrickad, men helt okej att umgås med. Eller okej, hon är bra, mycket bra. Till och med helt enkelt bäst ibland. Eftersom hon umgås med mig så är det väl ganska rimligt att hon är bäst.
Jag saknar Victoria Rosso väldigt mycket, för mycket ibland. Nästa gång jag träffar henne ska hon få en stor fet kram av mig, för jag tycker om henne också.

Så där, mer privat än så tänker jag inte bli :)


.

Sett denna lista på en dels bloggar, så gör ett försök själv nu ;)

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

målning.

har målat fondväggen svart i vardagsrummet nu, men får nog måla en gång till för det lyser igenom på vissa ställen. men blir nog kalas när det blir klart. ska se om det finns möjlighet att låna overheaden på mammas jobb och skriva en text på den svarta väggen också :)

ska hem till mamma och pappa snart och äta, ska bli hur gott som helst är nämligen skit hungrig. blir fiskgratäng, vanligtvis tycker jag inte om fisk men kände mig väldigt sugen idag så det ska bli jätte gott :)

utslag & träningsverk.

god kväll.
har fått några konstiga utslag under ögonen som kliar, så sitter här med svullna ögonlock och dricker julmust (y) som grädde på moset har jag världens träningsvärk i ryggen och låren.

va inne i vimmerby och köpte resten av färgen idag, nu fattas det bara tapeter till köket. och så nytt golv i sovrummet, hallen och vardagsrummet :) blir riktigt finfint när det är klart, tror jag iaf.

nu ska jag nog leta vidare efter ett nytt matbord och hoppas på att svullnaden går ner tills imorn (y)


fuldans & fanta.

sitter och lyssnar på fulkultur - fuldans och dricker fanta (y) ska gå och lägga mig snart, har förövrigt världens träningsverk i benen.

i helgen har det målats i köket, ser förjävligt ut. fick tag på någon jävla skit färg från jem & fix, usch usch usch. axels farbror och hans familj va här på fika förut också, det va trevligt :)

sov gott!


häst.

snaaaart slutar jag, äntligen! håller på o dö av tråkighet snart..

helgen!

nu är helgen planerad och bestämd. imorgon blir det skolan och sen ska vi nog åka till stan och kolla på harry potter.
på lördag måste vi börja måla om och lite här inne, eftersom att ingen bott här inne på länge ser det inte allt för fräscht ut på väggarna. kommer ta ett jäkla tag.. lägenheten är ju på 110 kvm plus att det är cirka 4 meter upp till taket. tur att man har en sambo som är målare och tur att man har typ världens snällaste hyresvärd som både säkert kommer hjälpa till och dessutom betalar hela kalaset :)
på söndag kommer axels farbror med familj hit och hälsar på, ska bli trevligt.

nu ska jag duscha, sen ska jag sätta mig här igen och glo efter färg och tapet till helgen :)

usch.

sitter i skolan och ska ha PA-kunskap, dööööööööö.

skolan.

sitter i skolan och pluggar som bara den, eller nja.. pluggar iaf. försöker bli klar med digitaliserings uppgiften, går inge vidare. men snart slutar jag och då ska jag bara hem och lägga mig på soffan och sova eller nåt :)
blev lite rädd igår så tänker inte öppna dörren om någon knackar på, tur att axel kommer hem sen.. tills dess är dörren låst och igenbommad. (y)

fallhult.

sitter ute hos axels mamma ikväll igen, för att våran tv lever sitt egna lilla liv. men hade tänkt att försöka kolla beck på fyran hemma sen, om det går :p idag har jag inte gjort så mkt, gått en runda med ozzy, spelat super mario galaxy ;) haha. har varit hos pappa och lämnat blommor, kort och present eftersom att det är farsdag :)

igår va mamma hos oss och hjälpte till att städa, så nu är det lite renare iaf. men med tanke på att det säkert inte blivit städat där innan på ett antal år så behövs det en städomgång till, ska försöka hinna med det i veckan.

nu ska jag titta på ensam mamma söker, sen ska vi som sagt hem till hultsfred igen :)


..

sitter hos axels mamma och kollar på paradise hotel, eftersom att våran tv inte fungerar, eller tvn fungerar men inte antennen eller vad det nu är det är fel på. verkar inte fungera hur man än vrider och vänder på skiten, känns inte som om nåt går bra för oss just nu. hoppas på att vi får flytta tillbaka snart, men det lär dröja ett tag.. ganska långt tag om jag ska vara ärlig.. usch.

imorgon är det fredag och vet inte alls vad som händer då, fixa det sista i lägenheten blir det nog :)
nu ska jag titta på byggfällan.

städ & musik :)

håller på att städa och lyssnar på volbeat samtidigt. när axel kommer hem ska vi sätta upp lite tavlor och sånt :)
nu ska jag fortsätta med städningen.


nya lägenheten.

nu har vi kommit i ordning med det mesta i våran tillfälliga lägenhet, har inte kunnat skriva innan eftersom vi inte haft nåt internet.

jaha, i helgen va micke & malin här, vi åt tacos och spelade bowling, bastade och ja, allt möjligt. det blev en helt okej helg bortsett ifrån att min hals inte var i toppskick. och det är den fortfarande inte, blir bara värre och värre typ, så imorgon ska jag gå och köpa mega starka halstabletter så det går över någon gång.

nu i helgen händer det väl inte så mkt, blir nog fast här för axel har inte bytt till vinterdäck, eller rättare sagt: han har inte ens några vinterdäck. så vidare det inte blir bra väder förstås :)

nej, nu SKA jag gå och lägga mig är hur jäkla trött som helst. good night!

god morgon (:

har typ precis vaknat, så ligger i sängen och ska snart duscha och göra mig i ordning tills axel kommer hem, sen så måste jag in till vimmerby en sväng :)
idag blir det nog lungt, micke kommer som sagt sen men blir nog att ta det lugnt iaf.

nu blir det duschen :)


god natt (:

ska käka nåt nu, sen får det bli att lägga sig och blunda lite :)
god natt på er!


julklappar & veckans kanin (y)

sitter här och kollar julklappar till mamma & pappa, har hittat till mamma och hittar nog till pappa med snart :)
tittar på veckans kanin samtidigt, ganska kul faktiskt. ikväll ska jag bara fortsätta leta klappar och ligga på soffan och halv sova ;)

var och tittade på lägenheten vi ska flytta till förut, den var skit stor och jätte högt i tak, nice. men kommer bli svårt att utnyttja alla ytor med tanke på att den lägenheten är 110 kvm och den vi har nu är 65 kvm. vi har ju inte ens saker att ha överallt här inne :p men äsch, det blir väl bra så ett tag i alla fall.

imorn kväll kommer micke hit, vet inte riktigt vad som händer då. men på lördag kommer malin också, och så ska vi bowla :) kommer bli nice!

nu ska jag fortsätta kolla på veckans kanin (y)

anticimex.

nu har dom varit här och kollat upp fukten, kan bara lova att om det inte har luktat äckligt här innan (som det har gjort, fast vi inte har vetat varför) så gör det det definitivt nu! jäkla tur att vi ska till storebro och vimmerby sen, för det går nästan inte att vara här inne.

jaha, snart slutar axel och då ska vi till intersport och kolla vinterjacka till honom och jag ska nog köpa en tröja som jag velat ha ett tag, om inte mamma redan köpt den när hon slutar. fast har ju råd nu när jag hittade 700 kr på mitt kort som jag inte visste att jag hade, i och för sig så försvann en del när det va rookie, men det var det värt :)
så imorgon blir det nog som sagt att flytta och på lördag kommer malin och micke hit, får se vad vi hittar på :)

nu ska jag tvätta klart innan axel slutar!

morgon.

usch, det går verkligen inte att sova när man vet att det kanske kommer komma någon att titta på golven när som helst.. så tänkte vara nyttig och ta med mig ozzy ut på en prommenad/joggingtur nu när jag har ätit.
sen ska jag nog ringa mamma och fråga när hon slutar så kanske hon kan följa med mig och köpa en ny kattlåda och en tröja.

idag tänker jag i alla fall inte plugga som jag gjort tisdag och onsdag nu, skönt att bli av med skiten men kan gott spara lite att göra i skolan också ;p

nej, nu blir det frukost sen ut :)

soff-dag.

idag har jag nästan bara legat på soffan och glott på tv. trodde att försäkrings mannen/kvinnan skulle dyka upp här idag, men icke. så jag pallrade mig upp helt i onödan vid 8 imorse, trotts att jag bara legat på soffan är jag skit trött. men vill inte sova, kan inte sova heller för den delen.

imorgon ska jag nog upp och jogga en runda när axel börjar jobbet, det var ganska länge sen. och så blir det väl till att börja packa ihop våra kära ägodelar IGEN, var bara drygt 3 månader sen vi packade upp dom här och nu ska vi flytta tillbaka dit vi bodde innan typ, känns lite så där faktiskt.. trodde inte det, men saknar redan våran lilla fula men mysiga stuga :p
för dom som inte vet, så ska vi inte flytta igen utan vi (som ALLTID har otur) har fått ett vattenläckage i golvet i köket som förmodligen har spritt sig till matrummet/sovrummet och även kanske vardagsrummet och resten utav stugan. så det är tänkt att vi ska flytta tillbaka hit när allt detta kaos är fixat igen.

men nu funderar jag på om jag ändå inte ska lägga mig i sängen i alla fall, god natt på er :)


arg?

funderar på att börja blogga igen, märks om jag fortsätter efter idag (y)

blir så jävla trött på att man alltid ska ha otur hela tiden, först hade vi problem med hyresvärden när vi bodde i lägenhet och nu har vi fått en troligtvis ganska stor fuktskada i golvet. plus att det har hänt andra hemska saker som jag inte behöver dra upp här. blää, blir på så dåligt humör, detta är den sämsta dagen på länge!

och du, som är så mogen. fan sluta skriv skit hela tiden, säg till mig istället annars: dra åt helvete din falska jävel!

tack och bock för jag fick skriva av mina aggressioner. fyfan.

RSS 2.0