Filmkväll med Johan Falk :)

har tittat på två Johan Falk filmer nu ikväll och är inne på den sista, såg den första igår :) dom är faktiskt riktigt bra. nu när filmen snart är slut ska vi väl ut med ozzy ett tag och så där. och imorn vet jag inte vad som händer förutom att sova :) riktigt skönt med lov en vecka nu också, välbehövligt kan man ju säga.
nästa helg är det i alla fall rookie, ska ha förfest hemma hos oss då, om det nu kommer nåt folk så att det är nån idé med att. elin, micke och andreas ska sova här, så det blir i alla fall de tre och jag och axel :)
ska fixa min bloggdesign i veckan också, får se om det blir nått bättre än denna tråkiga.
nej, nu händer det lite saker i filmen så måste titta ;)
bb.

sovmorgon :)

hade sovmorgon idag, på grund av inställd svenska :D så ska snart dra mig mot skolan. Elin skulle visst komma imorn istället för idag. mår så sjukt illa idag så det är inte sant. knappt så att det är värt att gå till skolan, men får göra det ändå..

städ.

har städat klart lägenheten nu, har bara tagit ett antal dagar (a) haha. men nu är allt rent och fräsch till helgens besök av systrar och mammor och sånt. vad det nu blir, och om det nu hålls så rent i hela 4 dagar ?
meningen är att axel och jag skulle in till vimmerby o lämna in hans mobil, men egentligen va det inte därför vi skulle in från början, så frågan är vad ska jag göra i vimmerby ? tror det va något rätt viktigt .. eller kul, jag vet inte. får fråga sen när han kommer hem. ska hem till storebro o hämta lite grejer sen med o så äta förstås ;)
imorn kommer Elin, så får bli en fika o lite mys då :)
nej nu ska jag försöka att hitta nåt o äta.


färg färg färg :)

sitter med färgningen i nu, mycket bättre än ljust. har nog kommit på, en gång för alla, att blond inte är min hårfärg. brunett ska det va :)
ska snart till storebro och tvätta bilen och fixa lite med lacken. sen blir det tacos :D
bb.

färg-förändring ?

dax för att bli brunett igen har jag bestämmt mig för, tror jag .. blir knäpp det blonda snart, ser bara fjortis-vitt ut typ och det va väl inte riktigt så jag hade tänkt mig från början heller.
axel och jag har pratat om förfest innan rookie eller inflyttningsfest nästa helg, men anna skulle visst komma nästa helg så får väl se om det möjligtvis blir förfest istället. om det ens är några som ska på rookie ? lär väl märkas förhoppningsvis.
får bli sängen nu efter en kall och lång dag. natti natti <3


länge sen.

jätte länge sen jag skrev, men har vare så mycket så har inte hunnit med. har hänt rätt mycket sen sist så orkar inte skriva allt heller ;)
ska börja skriva mer .. typ imorn :)
puss på er.

RSS 2.0