akutmottagningen.

ska in till akuten vid halv fyra, kul..

natti :)

nu ska jag sova, ska bli skönt :)
& förhoppningsvis så är jag lite friskare imorn.
sov gott allihopa <3


.

det kliar o kliar i halsen, ischlo pischlo.
ska man ta o lägga sig o titta på nattbuss tro ? ..


clotheeeeees.

åh, nu har jag legat i sängen för länge alltså. vill in till typ kalmar eller linköping o köpa kläder. hittade lite insperation på cucus hemsida :) ,

nu är det min femte dag i sängen, börjar bli otroligt långtråkigt o jobbigt som ni säkert förstår. ingen som är hemma o vill hitta på ngt med lilla mig nu snart när jag blir frisk :)?
funderar på o gå ner o duscha lite snart, fast sätter mig nog ute på trappen lite först :)
förresten ! , vi ska till göteborg i sommar ! wiho :) pappas hemstad. ska hälsa på hans kompisar o gå på liseberg o avenyn o så :) älskling ska med. kommer bli bäst.
nu ska jag sätta mig på trappen, skriver nog sen igen. puss.

40,5.

40,5 graders feber
fryser & svettas
hungrig, kan inte äta
spyr
hostar blod, sometimes.
ögonen svider ..
behöver jag fortsätta ? jag mår riktigt jävla pissigt nu. tur att min lilla gosse är här o sköter om mig så jag mår lite bättre :) <3


04.14 ..

.. då vaknade jag, har med andra ord inte sovit allt för mkt. o är därför himla trött, men kan dessvärre inte inte somna om. blir en lång dag för min del idag känns det som :(
antar att axel kommer hit idag efter han har slutat jobba, kanske åker ut till fallhult o käkar, om jag mår bättre vill säga. innan tänker jag nog lägga mig i solen, skiter i min dumma sjuka nu. förresten så är det bättre nu än igår :) skönt.
mamma ska snart åka o jobba så tänkte plocka ögonbrynen när hon har åkt o fixa lite.
usch, känner mig rätt tråkig idag, förlåt.
pyss.

rubrik.

kunde inte gå o lägga mig förut är inte trött längre :s suttit o kollat på lite hårprodukter, men hittade inget bra för mitt ner slitna hår. om ni har tips är det bara att skriva dom, allt (nästan) är välkommet ;)
ska nog titta på ett avsnitt av andra avenyn, sen ska sjuklingen krypa ner under täcket o sova.
<3

host, host, aj, aj.

det blir bara värre :(
god natt alla barn
<3

landsvägskörning, yes.

körde med pappa nyss, gick hur bra som helst :) 6 mils landsvägskörning, från Vimmerby till Ankarsrum. tror mina "sjukbaciller" utökar sig just nu, ajsingbajsing :(
nu går jag o lägger mig i sängen ett tag, punkt slut !
puss på er.

sjuk ? :(

somnade vid cirka 4 tiden imorse, kunde inte sova på grund av den där jäkla hostan hela tiden. tänk om jag håller på o bli sjuk ? üsch så tråkigt nu på sommarlovet o allting. va inte ens skönt o ligga ute i solen idag, dumma dumma hosta :(
nu sitter jag här o dricker cola, med massa kolsyra. känns lite bättre i halsen då iaf :)

usch nej, nu ska jag sluta klaga :) imorn tror jag att det är fredag ? (har nämligen ingen koll på dagarna längre, fast det är så det ska vara på loven) då får jag äntligen träffa Axel igen, det va flera dagar sen sist :( blöhö. stackarn har en massa o göra på jobbet.

jaha, idag har jag varit med mamma en sväng in till Vimmerby. orkade inte gå o titta på rean idag, jäkla ömmande kropp ! gick rätt fort, lämnade in mina kontonummer o det så jag får lön sen, inte för att det är allt för mkt pengar men det blir nog bra ändå :) när vi kom hem la jag mig ute i solen direkt, va skönt i början sen kändes det bara jobbigt så jag gick o tog en lång o skön dusch istället.
snart ska vi äta, sen blir det att övningsköra med pappa ett tag. men, nu ska jag lägga mig i sängen o försöka må bra.
pyss.

min önskelista just nu :)


byxorna,


här är byxorna jag köpte i vimmerby idag, från Cubus :)
inte världens bästa bilder, men orkar verkligen inte använda varken kameran eller datan. eftersom att den är så seg.

rea.. ?

hittade fan inte ett skit på rean idag.. tänkte kolla om jag kan åka in imorn igen o ta en titt till :)
köpte iaf ett par byxor som slutar typ vid ankelknölen, sen va det dragkedja där bak på vaderna, äsch  slänger upp några bilder sen när jag fått in dom på datan.
o till sist, tror ni mitt sims 3 funkade eller ? åt helvete heller..

morgon.

nu har jag vaknat så ska gå ut o lägga mig i solen nu :)
muuummma på vädret ! <3

den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge ? just det.

sitter o väntar på att sims 3 ska bli klart, axel skickar genom msn o det tar ju ÅR innan det är klart. står på 82 %. men orkar fan inte vänta mer nu så låter datan stå på tills imorn, så nu ska jag nana kudden :) pyss på er :*

Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson - Love.


:) <3

halv panik !

fick nyss värsta paniken när jag kom på hur mkt kläder o prylar jag vill ha just nu ! blä, jag vill vinna flera tusen miljoner så jag slipper tänka på pengar hela tiden.
hur som helst, ljusblåa jeans leggings och en jeans jacka är nödvändigast just nu, måste in till vimmerby o cheka det imorn, ensam eller inte. säg till om ngn vill hänga med. tjao.

solbränd & konstigt nog pigg..

är jätte solbränd i ansiktet, ser ut som en kräfta eller ngt ;) det svider, ajaj. men ska inte klaga, kanske blir brun o fin sen när det röda går bort o då klagar jag minsan inte :)
ikväll känner jag mig konstigt nog väldigt pigg till skillnad från va jag har gjort tidigare kvällar. kanske beror på att jag bara har suttit i solen o inte rört på mig så mkt.
imorn tänkte jag iaf kolla om mami vill gå på stan med mig så hon kan få köpa lite kläder på sommarrean åt mig :) kläder behövs ju alltid.
nej, nu ska jag nog kila in på toan o borsta tänderna o ta på mig en ansiktsmask för att kyla ner ansiktet lite, kan ju behövas nu när det bränner så mkt :p
bb <3

solen <3

har legat i solen hela dagen idag med, såå skönt :)
märkte att jag hade en äcklig fästing i knävecket när jag satt och solade, pappa hjälpte mig att ta bort den men huvudet fastnade så det sitter kvar.. men enligt sjukhuset så gör det inget om jag väntar med att ta bort det tills svullnaden har gått ner.
jaja, mamma kommer hem snart så får väl se om hon har med sig mina jeans leggings från lindex. fanns ju inte i storlek xs eller s igår så det finns väl inte idag heller.. :(
blä, orkar verkligen inte sitta inne vid datan nu..
byebye <3

sha lala :)

nu funkar min data och internet igen :D massa tack till älski <3
men sims 3 funkar ju fortfarande inte :/ och har inga bilder på datan, men tänkte fixa lite nya imorn.
iaf, idag har jag legat i solen massssa, det va skönt och jag fick allt lite färg på mig också :) sen gick millan och jag en sväng runt tobo det va också skönt. på vägen pratade vi om vad som händer när man dör, vilket är läskigt att prata om med tanke på att faktiskt inget vet vad som verkligen kommer att hända. äsch, får cpryck av att tänka på det nu efter allt snack.
men hoppas vädret håller i sig nu så man kan va ute o inte bara sitta inne o ruttna..
pysss.

fitta cp idiot fan !

gjorde en total rensning av datan idag, vilket inte alls blev bra. för nu stängs internet av lite då och då, eller väldigt ofta snarare. och det är så otroligt jävla irriterande så har slått sönder tangentbordet halvt om halvt nu..
och fick mitt sims 3 idag också, funkade hur bra som helst och sen la det av och går inte att insallera igen för att det är ngt fel på rar filerna, ännu mer irriterande. tror jag ska gå och lägga mig snart innan hela jävla rummet blir förstört.. hur som helst så kommer detta bli en väldigt tråkig kväll, ska nog gå och äta mig fet eller ngt så jag har ngt annat dåligt och tänka på istället.

igår va det väl rätt så trevligt när oliver & millan kom ett tag o kollade på film, det sjätte sinnet. va en typ okej film förövrigt. tvättade och borstade lilla ozzy innan på dagen också, så nu är han kanon fin :)
blev inget solnehult på midsommar heller, för när axel och jag hade cyklat lite mindre än halvvägs så åkte dom hem. typ tidigt. så det va ju lite tråkigt. men vi spelade spel och drack varm choklad och hade det mysigt istället.
aja, får väl se om jag kanske skriver ngt mer sen. bb <3

btw,



.. glad midsommar på er :)


midsommar, jajajaja.

idag är det midsommarafton, och jag sitter vid datan ? jao .. axel är så tråkig o osocial så han spelar världens mest uttjatade spel med pappa, GH.
men vi ska väl förhoppningsvis käka tårta snart, mummsigt :) sen blir det väl kanske att åka till solnehult ett tag o dricka lite kanske .. vi ska ju cykla så får ju hoppas att det inte regnar, det är trotsallt en halv mil dit. förresten så va det pappas idé med att cykla.
o imorn ska vi till tuna med axels mamma, gerd o britte. spela bil-bingo, jippi .. hah, iaf på kvällen så ska vi väl käka o lite sånt.
va förresten i vimmerby o köpte nagellack och ett par öronhängen förut. (y)
nu blir det tårta, püss ;)

gårdagen ..

axel kom till mig när han hade slutat jobba, då tittade vi på den nya wallander, skulden tror jag att den hette ..
när den va slut åkte vi in till hultsfred så solade jag, riktigt skönt va det :)
blev att vi åkte ut till fallhult o fick mat hos gerd också. sen följde vi med upp till axels mamma, så satt vi där o pratade med henne o kalle typ halva natten, så kom hem rätt sent faktiskt.
men det va skönt o lägga sig i sängen sen iaf :D
<3

regn = blä.


vaknade vid halv tolv idag, då blev det att äta frukost o sätta ner arslet framför datan eftersom att vädret inte ville att jag skulle gå ut (det regnade)
Axel har slutat jobba nu med, så väntar bara på att han o Tom ska träna klart nån gång. för Axel o jag ska nämligen titta på film sen, den nya Wallander. tills dess ska jag se om jag kan gå ut några minuter nu när solen ändå skiner :)
pyss,

<3

.. can we bring yesterday back around,

hej kudden !

har fixat o trxat lite nu, fortsätter förmodligen imorn :)
nu ska jag säga hej till min älskade kudde <3
nattttti !

världens bästa låt just nu .


nya dojor.

 
mamma va rätt snäll idag, för jag fick pengar till nya sandaler (a)
så Axel o jag åkte in till vimmerby o köpte dom :)
fick ju 400 av mamma eftersom att jag trodde att dom kostade det, men sen när vi kollade så kostade dom 420, o varken jag eller Axel hade mer pengar på oss. så det va bara att tralla iväg mot bilen för att kolla om det låg 20 spänn där, men icke. av en ren slump så stack jag ner händerna i fickorna, o gissa va som låg där om inte 19 ynka kronor. o som ni själva förstår då så fattades det bara en enda liten krona.o tro fan att vi inte fick tag på EN krona till, så fick ringa mamma så fick hon komma med en krona istället :)
nu ska jag fixa lite på bloggen igen, skriver mer sen.
püss så länge.

nana.

nu får det bli kudden några timmar :)
sleep tight.

trasha jeans.

sitter och trashar ett par gamla jeans nu, klippte av mina gamla vita fula byxor med så de blev ett par vita snygga shorts istället :)
om jeansen blir bra återstår att se, lägger upp lite bilder sen om jag orkar. annars dyker det väl upp lite bilder imorn.
idag har jag bara tagit det lugnt som vanligt, börjar bli lite långtråkigt nu. har fortfarande inte bestämmt va som händer till midsommar.. borde komma på ngt nu.
nu ska jag fortsätta med trashandet, skriver mer innan jag ska sova :)

ansiktsmask & äppel jucie :)

sitter med en ansiksmask och dricker ett glas äppel jucie framför datan, mysigt :)  funderar på hur jag ska fixa min design till bloggen imorn.. får väl se om jag kommer på något fräsigt.
imorn ska jag iaf sova, som jag inte fick göra idag eftersom att det kom en skata o satte sig utanför fönstret o skrek vid klockan 7 typ.. självklart hade jag fönstret öppet, stupid me. (y)
nej, nu ska jag natta älski o sen blir det att titta lite efter några fina skor jag kan köpa :)
pusss <3

midsommar ?

vad ska alla hitta på på midsommar ? ..
kom själv nyss på att jag inte har en aning om vad jag ska göra, så förslag uppskattas ;)

vill haaaa.


bara lite av alla saker jag vill ha just nu, behöver MASSSA pengar :/
mötet gick helt okej idag.
nu ska jag hjälpa mami med köttbullar ! :)

fredag & skitväder.

det regnar och blåser och är allmänt dåligt väder idag, jippi.. usch nej, när axel kommer hem ska jag åka och lägga mig i solariet en stund :)
på måndag är det möte om sommarjobbet, lite dåligt med tanke på att det är flera veckor kvar innan jag ska börja jobba. och för er som inte vet det så ska jag jobba på fritids/skolan i storebro, i två veckor. blir nog kul, lite i alla fall.
nej, nu blir det en låååång och varm dusch. <3


blogg, igen.

tänkte ge detta med blogg ett seriöst försök till, va inte så himla lyckat sist. så nu har jag fått i ordning på designen och det.
men nu är klockan rätt mycket, känner att det skulle va skönt och bara lägga sig i sängen och blunda några timmar innan axel slutar jobba. får väl se vad det blir av helgen, slapp som vanligt skulle jag tro. men det är skönt det också, och behövligt så här i början av sommarlovet.
sov gott & dröm sött

RSS 2.0