fredag.

så va det fredag igen, och bara 3 dagar kvar tills jag börjar jobba, suck suck. och efter att jag har jobbat mina två veckor så är det bara 4 dagar kvar tills skolan börjar, fyfan så snabbt det har gått, helt sjukt
idag ska jag ju som sagt färga håret igen. o göra mat, bläää. är hemma själv med broder hampus och älskipälsk i helgen. ska fråga älsk om vi kan ta hit ozzy sen, saknar han lite granna faktiskt, snyft. jaja, nu ska jag titta ut en färg till mina linser o sen beställa :)
slänger in en bild på min sötnos :D


uppdatering ?

usch, känner att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna, fy skam på det.
idag har jag och min familj varit ute och plockat svamp och blåbär i skogen, det regnade rätt rejält på oss kan jag ju tillägga. helt genom blöta va vi när vi kom hem.
bakade några blåbärsmuffins av bären som vi plockade, dom blev rätt goda faktiskt.
imorn får jag pengar så ska köpa mig en hårfärg till o färga de ställerna färgen inte räckte till på förra gången, kanske även ska köpa lösnaglar eftersom att mina växer så satans sakta, får se va det blir av att.
..

hårfärg ?

blir helt knäpp på det här med hårfärg.. jag vill absolut ha mörkt hår, eftersom att jag inte alls passar i ljust. men det ser så tråkigt ut med helfärgat mörkt, känns nästan som om jag vill ha lite slingor i. men samtidigt känns det som om jag kommer ångra mig om jag gör slingor, bläbläblä.
så, nån som har förslag på vad jag ska göra med skiten ? :)

tisdag.

blev inte världens finaste  ihopsättning av bilderna, men orkar inte sitta och pilla med det nu (som vanligt) :)
idag har det inte hänt alls mkt, om ni ville veta. ska ta o sätta mig med en hårinpackning i mitt nyfärgade hår nu, även en ansiktsmask tror jag. och så lite käk på det, mumma :)
<3

bättre sent än aldrig, här är kläderna.

             

         




     


hemma.

nu har vi kommit hem från mellbystrand, rätt skönt att få sova i en säng inatt o inte i ett litet tält :)
blev inte mkt gjort på fredagen förutom  att åka bil o äta. blev att sova rätt tidigt med tanke på att vi hade åkt bil hela jäkla dagen, o det va varmt. lördagen va det o stiga upp o sen åka in till halmstad för att köpa en jacka o nagellack (bilder kommer imorn) sen åkte vi till Torekov o gick runt o tittade lite där sen åkte mamma o dom genom båstad för att kolla på folket där. men vi åkte hem istället, fast det blev en himla omväg eftersom att axel kom till ängelholm istället för mellbystrand, kan ju tillägga att det ligger rätt så långt från varandra. när vi väl kom hem sen så efter lite tjat från rasmus så gick vi alla ner o badade i havet, rätt skönt faktiskt. men det blev lite väl kallt för mig så jag gick hem tidigt o la mig i tältet o värmde mig istället. vi åt o sen kom lilla rasmus o knackade på o frågade om vi ville va med o spela minigolf på kvällen, vilket vi sa ja till. så sex tiden traskade vi iväg till golfbanan. axel kom 1:a, mamma 2:a, rasmus 3:a, jag 4:a & hampus 5:a. men rickard (som va i andra laget) vann över alla.
idag fick vi stiga upp tidigt, blä. städa innan vi åkte iväg, sen bar det av mot ullared där jag köpte tre stickade tröjor (kortarmade), ett grått linne, en hög midjekjol av jeans, två par strumpor, en fundation, ögonbrynskniv, ansiktsmask, nagelfil o en väska (bilder på sakerna kommer imorn som sagt.)
ananas paj o cola blev det när vi kom hem till storebro hos kalle o siv, myckeeeeet gott, dock kunde jag inte äta mkt eftersom att det hade blivit en del ätande under färden hem o innan vi åkte. o nu tillsis så ligger jag här o myser med min lilla håriga favvo hund, Ozzy-sötnos :) fast blir att släppa ut honom i hundgården nu så jag kan sova lite :)
god natt på er <3

markus krunegård.

sitter o lyssnar på markus nu, men ska väl snart sova lite tror jag. blir att gå upp vid halv sju eller ngt o gå med lilla sötnos ozzy :) sen åkaaaa :)
orkar inte skriva, så bye <3

.

TIO SAKER DU INTE KAN VARA UTAN?
1. mobil
2. vänner
3. axel
4. mamma & pappa & syskon
5. musik
6. plattången
7. kläder
8. datan
9. linserna
10. pengar

NIO SAKER DU SER JUST NU?
1. plattången
2. högtalare
3. äpplen
4. blommor
5. spis
6. diskmaskin
7. glas
8. spegel
9. hemtelefonen

ÅTTA PERSONER DU BRYR DIG OM?
1. axel
2. elin
3. angelica
4. syster
5. bröder
6. victoria rosso
7. mamma
8. pappa

SJU SAKER DU INTE GÅR HEMIFRÅN UTAN?
1. mobil
2. kläder
3. skor
4. väskan
5. pengar
6. plånbok
7. nycklar

SEX SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU HADE EN MILJON?
1. handla kläder
2. köpa en pitbull
3. köpa ett hus
4. köpa skor
5. festa
6. leva

FEM PERSONER DU ÄLSKAR AV HELA DITT HJÄRTA?
1. axel
2. familjen
3. familjen
4. familjen
5. familjen

FYRA SAKER DU HAR PÅ DIG JUST NU?
1. strumpor <3
2. mjukisar
3. t-shirt
4. bh

TRE SAKER DU HAR GJORT IDAG?
1. sovit
2. msn
3. levt

TVÅ MATRÄTTER DU ALDRIG KAN TÄNKA DIG ATT SMAKA?
1. bläckfisk
2. äckliga småkryp

EN PERSON DU SKULLE KUNNA DÖ FÖR?

1. mig själv


torsdag.

god morgon :)
nu har jag vaknat o kommit hem från hultsfred. va ute o gick o busade lite med ozzy precis innan vi åkte hit. o axel jobbar nu, så då har jag inget att göra, fuu. men ska väl snart duscha o fixa i ordning mig så får jag väl se va jag hittar på sen.
:)

onsdag.

kalmar idag, kul :) hittade massa på gina, rean. helt omöjligt mkt fina saker (som jag dessvärre inte köpte) fanns det. och anledningen till att jag inte köpte ngt va att jag inte kunde bestämma va jag ville ha och så tänkte jag va lite ekonomisk o inte slösa bort så mkt pengar. mamma ska köpa en as mysig kofta till mig på lördag i halmstad eller helsingborg, har jag bestämt. annars ska jag låna pengar av henne o köpa den :) tänkte slänga upp en bild på den, men gör det när jag  har fått den ist.
iaf, elin o jag käkade kina buffé typ direkt när vi kom till kalmar, sen gick vi lite i affärer o letade nagellack till mig. men hittade inget som vanligt. åt galss o pratade med nårra asjobbiga tyskar (som följde efter oss ett jävla tag efteråt) hann vi också med. men det värsta va fan resan hem, funderade starkt på o bara ta livet av mig alltså, säger bara FYFAN i helvetes bajskorv så äckliga människor det finns i detta land, heeeelt sjukt.
förövrigt har jag nog inget mer o skriva förutom att jag längtar sjukt mkt till fredag typ klockan 12-13 tiden när baby slutar jobba, så vi kan åka ! :D så himla skönt ska're bli.
nene, nu ska jag sova tror jag. måste upp o gå med axels plutt vove vid sex imorn på morron, segtttttt.
lägger upp en bild, bara för att det va så länge sen :)
puss på er.

blek ? ohja.
(från förra året.)

Tisdag.

jag ljög lite igår, nya designen kom idag istället för igår ;)
men är inte klar, orkar bara inte göra mer just nu.
fan, idag har jag bara legat i sängen :s känns inte bra av nån anledning, vill ut nu o typ gå eller nåt men har ju ingen o göra det med så får vänta tills axel kommer hem så vi kan gå med plutten. sen ska väl han spela, så tänkte jag sätta mig o titta på gamla avsnitt av andra avenyn.
imorn ska jag till kalmar, ska bli kuuuuul :)
puss.

Design.

ny design under dagen (Y)


måndag.

då va det måndag igen, o idag kommer mamma o dom hem från norrköping. så det blir till att städa bort lite skit som ligger överallt. sen ska jag sätta mig o spela sims 3 :)
på fredag åker jag till laholm, men innan det så väntar en långtråkig vecka. förutom på onsdag för då ska jag till kalmar o va med Elin, det va typ 50 tusen år sen sist känns det som. om nån annan vill hitta på ngt så är jag på :))
nu ska jag ställa mig i duschen :)

sonisphere.

fick nåt ryck igår o började städa hela övervåningen :s städade från klockan 19.00 ända till 23.00. för sen va jag tvungen o göra mig i ordning innan taxin kom. skulle till hultsfred o va utanför sonisphere tills axel hade sett klart på metallica o ätit. men varken träffade eller såg någon jag kände, så det va rätt drygt o bara stå o vänta.
i veckan blir det nog att åka till kalmar med elin o fika o lite sånt
men nu har jag tråkigt, så jag tycker att ni kan skicka sms eller något annat trevligt så jag har nåt o göra.

today.

har kommit på att jag har rätt tråkigt om dagarna när alla jobbar :o och snart börjar jag själv jobba, i två veckor, bläh. men får ju pengar :)
idag ska jag duscha o göra mig i ordning o lite, sen ska väl axel o jag åka ut med lilla kissen till hans mamma om hon nu ville ha den :) sen blir det väl att gå runt o kolla om det har kommit nåt folk till sonisphere, kanske kan ta med knas hunden om jag får för axel :)
nej, nu ska jag ställa mig i duschen, puss.

sova.

vaknade hur tidigt som helst när axel skulle upp o jobba, blä. så har varit vaken sen dess, men tänkte sova ett par timmar nu. eftersom att jag inte kunde somna igår kväll.
god natt (:

morgon,,

vaknade för lite mer än en timme sen, va riktigt skönt o sova länge. mamma o dom åkte nyss med, så nu är jag ensam tills måndag :( fast axel kommer ju när han har jobbat o så där. men rätt drygt nu så här på förmiddagen.
nej, ska nog ställa mig i duschen nu o sen fixa lite nya bilder :)

sjuk igen ? :'o

håller jag på o blir sjuk igen ? i så fall tror jag att jag dör.. bleh..
måste verkligen börjar lägga in mer bilder i min fula lilla blogg, ska fixa lite nya bilder imorn tänkte jag. för imorn är jag hemma själv och en vecka framåt. axel ska bo här med mig då :) bättre kan det nog inte bli faktiskt.
neh, nu ska jag ta o försöka sova av mig all sjuk känsla jag har i kroppen.
förresten kanske jag köper hårfärg imorn, förslag på färg uppskattas massooor !
god natt <3

skoooooor :) <3


dessa snyggisar vill jag ha, nu :o

:)

alla som är snälla kan ju langa hit sina mobil nummer, eftersom att jag är smart o inte sparar mina nummer på simkortet. fick ju ny mobil igår.
(a)

säng dax.

nu är det sängen som väntar :)
god natt allihopa. <3

<3


världens bästa :) <3

ny mobil :)

hade ju beställt en tele från intropris, men när vi kom dit idag o frågade om den hade kommit hem så sa dom att dom telefonerna va slut.. så stack till expert o köpte den där istället, nog för att det va 300 spänn dyrare men men. nu har jag en fungerande telefon igen, efter att jag blev lite arg i lördags eller när det va, så den åkte i backen ett antal gånger (a)

back on track & hultsfredsfestivalen.

nu är jag tillbaka från 4 dagars underbar festival, måste medge att jag ändå saknar att lite granna :)
dock inte allt jobbande, som för övrigt gick jätte bra men segt o långtråkigt. dum som jag är så tog jag ju inga bilder :/
det absolut bästa på hela festivalen va att se mando diao & markus krunegård. kunde inte se allt för mycket på mando på grund av att min mage inte tillät att jag varken stod upp eller satt ner, så det va bara o traska hem i nån timme för att sedan gå tillbaka o se dead by april. dom spelade i teaterladan, så vi fick stå utanför o lyssna istället för det va fullt där inne, drygt.

igår, lördag så fick vi matbiljetter av axels pappa, 4 stycken. så vi gav två till axels kompis o axels kompis kompis. sen gick vi upp o åt värsta lyxmaten på vippen. det va såå gott o äta riktig mat efter alla hamburgare o tex mex tallrikar man smällt i sig :)
orkar inte skriva mer idag, ska nog sova alldeles strax :) puss på er.

2 timmar kvar ! :)

nu är det bara 2 timmar kvar tills jag drar till hultsfred, kommer hem på söndag :)
& det är bara 2 timmar tills jag börjar jobba, usch. kommer bli drygt :/  äsch, det är väl skit samma. slipper ju betala onödiga pengar för en egentligen massa dåliga band bara :)
vet bara att jag ska se mando diao o markus krunegård, om jag inte jobbar när han spelar.
nej, nu ska jag packa det allra sista.
ha det bra gott folk, & om vi inte ses på festivalen så hörs vi på söndag. puss på er ! :*

packa ? ..

åh, jag skulle ju egentligen ha packat förut, men orkar verkligen inte. har inga kläder att ha på mig. känns bara som om man kommer bli förbannad om man skulle sätta igång o rota i garderoben. men måste göra det snart ändå, tror axel kommer snart nämligen.
nu ska vi sätta in en säng borta på relacoms kontor så vi ska sova där :) kommer nog bli mys, sen blir det frukost o sånt i falllhultet.
kommer nog bli sängen rätt tidigt ikväll med tanke på att jag börjar jobba vid 14.00 imorn o slutar 04.30, med endast tre timmars paus mellan 19.30 o 22.30. men det ska väl funka, kanske..
ska kolla med axel om vi kan åka in till hultsfred nu o köpa batterier till min mp3, så att jag har ngt att lyssna på imorn om det skulle vara så. därför får ni gärna skicka bra musik på msn senare :)
puss på er.

1 dag kvar.

imorn börjar festivalen :D
ska bli kul, men inte lika kul o jobba kanske, med tanke på att jag inte vet va jag ska göra.. men men, det löser väl sig skulle jag tro. tänkte plocka ihop lite kläder o sånt som jag behöver tills ikväll så axel kan ta med sig dom hem till sig, eftersom att det är där jag ska sova under festivalen :) skönt o slippa sova på campingen.
nej, nu ska jag nog traska ut ett tag.. kanske kollar om millan vill hänka på, om hon inte bara sitter inne o spelar sims ;)
puss.


dåligt.

blir aldrig nöjd med headern .. men orkar inte sitta med det mera nu, så nu får det va som det är ett tag :)
nu ska jag krypa till sängs, bara axel som saknas nu :( bara en ensam natt till sen slipper jag sova själv på 5 dagar :) kanske en hel vecka till efter det beroende på om familjen ska iväg till öland eller inte, i vilket fall som helst så ska jag inte följa med.
men god natt på er :)

bilddagboken ?

är det ingen mer än jag som tycker det börjar bli tråkigt med bilddagboken, seriöst ?
:s ..

filmmmmmm.

har precis tittat på "i taket lyser stjärnorna" den va rätt okej faktiskt :)
idag har jag o Millan vare inne i Hultsfred o hämtat våra festival armband o tiderna är klara som vi ska jobba med nu :) börjar på onsdag kl. 14.00 till 19.30, sen går jag på igen vid 22.30 till 04.30. o på torsdag blir det från kl.17.30 till 23.00 sen är det bara att traska vidare till nästa ställe o börja med en gång vid 23.00 till 04.00. alltså två långa dagar. men det va enda sättet att få två lediga dagar på festivalen, hade ju fått jobba varje dag annars. så jag är glad iaf :)
o på fredag får jag min nya tele :D hihu,
nej nu ska jag äta ngt, är så himla hungrig. puss :)

ett sent god morgon :)

vaknade för en o en halv timme sen ungefär, va såå skönt i sängen idag av ngn anledning. vaknade ju i o för sig vid nio när axel skulle upp o jobba.. men somnade ju om som tur va :)
tänkte ta mig en dusch o fixa i ordning mig tills axel kommer hit igen. tänkte trixa lite med en ny header till bloggen med om jag hinner.
förresten så har jag nog jobb till festivalen nu som gate-vakt, softare jobb går nog inte att hitta där. glad för att jag inte i behöver städa som jag gjorde -07, det va segt o tråkigt o jobbigt o ja, ni förstår säkert hur det känns att gå runt o rota bland skit i typ 25-26 grader med stekande het sol i ryggen. jaja. hoppas det blir bra tider att jobba på bara.
nej, nu blir det duschen mina kära vänner :) puss på er.

.

vänta.

väntar på att axel ska komma hit, så att vi kan göra ngt. han har jobbat hela dagen o jag har bara suttit o glott, får väl se om han orkar hitta på ngt.
förresten så har inte min hosta försvunnit än, o det är JOBBIGT. plus att jag spydde igår när vi kom hem från att ha kört millan o oliver fram o tillbaka till kvilla. idag är jag yr, men känner mig ändå pigg på ngt sätt.
nej, nu ska jag sätta mig på trappen tills han kommer.
ni får hålla till godo med de få uppdateringarna som sker på helgerna, orkar inte sitta framför datan.
puss :)

:)

idag mår jag bättre, mycket bättre :)
ville bara säga det, puss på er.

trött & huvudvärk.

börjar redan bli trött :s nog för att jag gick o la mig tidigt igår, runt nio/tio tiden, men idag borde jag inte va så jäkla trött med tanke på att jag verkligen inte har gjort ngnting överhuvudtaget. börjar till o med få ont i huvudet för att jag är vaken. om jag inte är frisk imorn vet jag inte va jag gör. mitt kli i halsen måste åtminstone ha gått bort, annars blir jag ledsen :(
pyss.

kan inte få nog :) <3


:'(

halsen tar kol på mig snart, orkar inte hosta mer nu. men det bara klias o klias mer o mer hela tiden. känns som om det aldrig kommer att ta slut, åh nu ska jag lägga mig i sängen o gråta en skvätt för så jobbigt är det, faktiskt :'(

kli i halsen .

frisk nu :)
bara mitt kli som är kvar i halsen o så hostan med då, men det ska väl förhoppningsvis försvinna så småningom också. :) för första gången på nästan en o en halv vecka nu så känner jag mig faktiskt hungrig :) så därför ska jag gå o äta, sen ska jag sätta mig o kolla om jag hittar några billiga convers :)
puss.


RSS 2.0