sjuk, sjukare, sjukast.

idag är jag mega sjuk, känns det som. så har nyss vaknat o satt mig i soffan, vilket knappt går eftersom att det bara snurrar i huvet. fryser som en jäkla idiot också :s helt sjukt att det kan gå från rätt okej igår kväll till så här jätte dåligt på bara en natt :/ får se om jag går till apu:n imorn. borde göra det med tanke på att det kanske inte är bra o va borta för mycket.
ska till veterinären på onsdag också.. men denna gången är det med ozzy istället, ta bort tandsten o titta på alla såren han har bitit upp på ryggen. är nog inget med dom, för han mår ju inte dåligt av dom men det är väl lika bra o kolla upp om man ändå ska dit.
har ingen större lust med att ställa mig o laga mat sen i eftermiddag, vet inte ens vad jag ska laga.. kommer väl kanske på nåt.
nu ska jag lägga mig igen, bb.

storebro.

vare i storebro nästan hela dag idag. nu sitter axel o jag o letar efter nån film o titta på, men lite så där resultatlöst. så blir väl att sitta o spela hel kvällen ist..

idol, bäst of dag-otto & wallander.

sitter i våran sköna soffa o kikar på idol, vilket är rätt meningslöst egentligen eftersom att jag i vanliga fall inte brukar tycka om det. men blir väl som en tvångstanke om man tittat på det från början.
vi började titta på bäst of dag-otto förut, rätt okej faktiskt. ska titta klart efter idol o sen får det bli nyaste wallander, läckan ;) får bli sängen efter det, känner mig rätt trött i kroppen efter alla rundor med ozzy idag. så här många prommenader har han inte fått det senaste halvåret kan jag ju rapportera.
annars har det inte hänt så mycket idag. förutom att när vi va i vimmerby o skulle ta ut pengar. axel skulle ta ut pengar på mitt kort då, o så stog det att det va nåt fel. men det brukar det ju stå eftersom att mitt kort är liiite slitet, men då kom kort-helvetet inte ut.. så vi gick in till baken o sa till en tant. hon kollade så att det inte va nåt fel på själva kortet o det va det inte. så hon fick gå ner o titta om hon kunde få ut det ur bankomaten, det tog en jäkla tid så trodde att hon inte skulle få ut det o att jag skulle få vänta på att i flera veckor. vilket hade resulterat i.. massa dåliga saker.
glömde dock att köpa avmaskningsmedel till ozzy, men får ta apoteket i hultsfred imorn istället.
axels mamma o kalle åkte nog precis till tyskland :) blir ett flak cider o ett flak gin & tonic till oss tills imorn. så det ända som är bestämt tills imorn är att hämta det o äta mat hemma i storebro, kanske åka upp till apellplan o busa lite med ozzy också :)
nej, nu har jag skrivit ovanligt mycket känns det som. o jag som trodde att detta skulle bli ett himlans kort inlägg. aja. får se om jag skriver någon rad innan jag ska gå till sängs.
pusss.


god morgon.

kände verkligen att denna sovmorgon behövdes mer än jag trodde, mår mycket bättre nu. så ska ta o proppa i mig några mackor till frukost o sen ska jag kila ut en sväng med ozzy :)
blir vimmerby när axel kommer hem från jobbet för att hämta ut min medicin o beställa nya linser. funderar på om jag ska beställa färg linser med, men jag vet inte.. får se. ikväll  ska vi skjutsa axels mamma o kalle till norrhult, o inget annat är bestämt än så får ta kvällen som den kommer. imorn ska jag nog i alla fall baka lussebullar med mamma :p
måste ta o skicka ett sms till min moster som fyller 34 idag också ;p
bb.


en sjuk ozzy & en sjuk matte ?

axel stack och tränade förut, så jag sitter själv hemma i soffan o glor.
ozzy spydde nyss upp all mat han käkat idag, så funderar på om jag ska gå ut en snabbis med han så att inte hela lägenheten blir full av hund-spyor..
fick nåt djävulskt ont i ögonen nyss, svider så in i.. så ut med linserna o på med glasen, märkte nu att det inte alls hjälpte har lika ont nu som då. börjat få så satans ont i öronen med, tro fasen att jag håller på o bli riktigt sjukt faktiskt. kände det när jag gick hem från skolan idag, så fort jag kom ut så kände jag hur det bara började svida massa i halsen o sen dess har jag haft världens halsbränna :/
stannar nog hemma imorn för säkerhets skull, med tanke på att min andra 3 månaders medicin-period börjar imorn, vilket inte rimmar så bra med yttligare sjukdomar.
nu kommer min så käre sambo hem, blir att gå ut med hund skrället innan han ställer till med mera oreda här hemma, desto mindre slipper ju stackars jag städa upp :)
skriver sen igen.

jobb jobb.

ska typ tydligen jobba själv idag på praktiken, kulkul. massa jobbiga o svåra uppgifter. buhu. o jag både längtar o inte längtar tills imorn. kommer bli läskigt .. :( usch.
negativ, jag vet.
hejdå.

veterinären.

om en kvart ska jag o sid till veterinären o kastrera honom :) fixa tid till ozzy med, kolla så att han inte har några problem med magen. ska nämligen byta hans foder med, han får så sjukt äcklig andedräckt av det han har nu, bläh. o nu ligger han o morrar o små skäller för att grannen mittemot pratar o skramlar med massa grejor.
nej, får skriva mer sen om hur det gick :)
puss.



studiedag :)

idag o igår har och hade jag studiedag, fast eftersom att jag egentligen har apu så ska jag jobba lite hemma. gjorde det igår, men när jag skulle börja idag så körde jag fast helt o hållet. ska designa en hemsida till speedwayen. så får väl se om jag kommer igång senare annars får det vänta tills jag kommer tillbaka till apu:n imorn :p
ska snart gå upp o göra mig i ordning lite, sen får det bli en runda med ozzy o köpa lite saker till middagen. ska nog dra mig till solariet i eftermiddag när axel ska träna eller innan. aja, får se.
helt sjukt att det nästan bara är en månad kvar till julafton ju.. :s får se vad som händer då, vi har inte riktigt bästämt än, men det blir väl att åka till axels mamma, o sen hem till storebro :)
märkte att klockan är halv ett redan så nu måste jag upp o byta till kläder o så !

idol & filmkväll med älskling :)

sitter o tittar på idol nu, o vill bara tillägga att eddie suger jävligt mkt ! usch usch usch usch !
efter idol ska axel o jag titta på dä ä kanon.. men robert gustavsson :p började titta lite innan idol.
blir kalmar imorn så ska snart ringa min mamma o be henne om pengar så att jag kan köpa nåt också :p axel skulle iaf köpa jeans o ett tangentbord tror jag. själv har jag inte en aning. men lika bra o ha med sig pengar i fall att :p
blir att fortsätta titta på idol nu :)


Sid-nos efter ett mysigt bad. blir det på söndag med :)

god morgon :)

precis klar för att gå till praktiken, men det är fortfarande lite för tidigt så får vänta lite. idag är man skapligt trött.. hade sån otrolig lust att bara ligga kvar i sängen o sova förut. fast måste ju till skolan för o se om vi får va lediga på måndag & tisdag ;) fast att chansen är rätt liten så kan man ju iaf hoppas :p
nu är det typ 20 minuter kvar tilla jag börjar så ska väl platta till håret lite o sen får jag väl bege mig.


Sid, muumms :)



sovdax ?

precis kollat klart mammas pojkar o tagit en snabb dusch efter det :) ska väl krypa i säng snart så man är pigg o glad på sista praktik dagen denna veckan imorn. sen är det ju bara 3 veckor kvar, skolan igen i två veckor efter det. ser inte alls fram emot det kan jag ju bara tillägga.
kanske bär av mot kalmar på lördag, får se vad som händer o sker innan det. men ser ut så just nu iaf. behöver ju inhandla en hel del nya grejor till lägenheten :p iaf till köket, där är det ju så tomt som det bara kan bli typ. näe, om man skulle ta o kolla till bilddagboken o facebook innan man går o lägger sig.. ? får nog bli så.
god natt på er :)

sovdax ?

precis kollat klart mammas pojkar o tagit en snabb dusch efter det :) ska väl krypa i säng snart så man är pigg o glad på sista praktik dagen denna veckan imorn. sen är det ju bara 3 veckor kvar, skolan igen i två veckor efter det. ser inte alls fram emot det kan jag ju bara tillägga.
kanske bär av mot kalmar på lördag, får se vad som händer o sker innan det. men ser ut så just nu iaf. behöver ju inhandla en hel del nya grejor till lägenheten :p iaf till köket, där är det ju så tomt som det bara kan bli typ. näe, om man skulle ta o kolla till bilddagboken o facebook innan man går o lägger sig.. ? får nog bli så.
god natt på er :)

vimmerby.

kom hem från vimmerby för ett litet tag sen, handla mat o lite sånt. nu vet jag inte riktigt va jag ska göra. är jätte sugen på nåt, typ yoghurt o müsli. ska man dra sig ner till konsum med ozzy tro ? kanske ska passa på medans det varken regnar eller snöar ? för det har det ju gjort idag förresten ! snöat alltså :D bara det kunde lägga sig med.. men men, det kommer väl :) får hoppas det gör det innan jul iaf :p
hm, får väl springa ner till konsum då..

maaat :)

fixade kycklingen innan o om typ 40 minuter så ska jag sätta in den i ugnen :) kanske ska säga va jag ska laga med, limemarinerad kyckling filé och bandpasta med tsatsiki :)
nu ska jag kolla klart på ullared :p

god natt !

sova nu, ska bli sköööönt.
god natt på er !

tv, soffa & yoghurt = myspys :)

sitter i soffan o tittar på arga snickarn med ett glas vanilj-yoghurt/choklad i handen. snart börjar efterlyst, eller rättare sagt ganska så jätte snart. så ska inte sitta här o skriva ett jätte långt inlägg :p
så för att fatta dagen kort så har jag itne gjort så mkt mer än att ha varit o praoat i typ 4 timmar, sen gick jag hem o vilade. för va så sjukt trött imorse. plus att man håller på o bli sjuk, o det gör ju inte saken så himla mycket bättre.
tror inte att jag har skrivit nåt om det innan, men min navelpiercing har ju blivit jätte infekterad. men nu börjar det bli mkt bättre :D så kanske slipper ta ut den, happy ! :)
nu börjar efterlyst.
bye :)


skolan.

har precis laddat ner en massa brushes till photoshop :) så ska fixa lite med det nu fram till lunch. sen fick vi sluta :D

wihoo :)

pappa ringde förut o sa att skolkatalogen har kommit, så ska hem o hämta den när axel har tränat klart :) men först blir det en blöt runda med ozzy i regnet :)


home sweet home :)

fick sluta tidigt  idag, o är ledig nu på torsdag o förmodligen måndag o tisdag nästa vecka. happy face :D va bara tvungen o skriva det, för det är bäst ! ;)
nu ska jag städa, ciao !

låååååång tråkigt ..

har långtråkigt, bara vänta o vänta på att läraren ska komma upp, men icke. hittar honom inte heller. vi är ju så gott som klara med allt som vi skulle göra. blah, vill hem till mina småpojkar nu :( ..

lunch på konsum !

millan o jag va precis på konsum o köpte två skit äckliga kyckling baguetter, smakar bajs. trodde ju så klart att det skulle vara hela kyckling bitar i, men icke för det är mosad, och då menar jag RIKTIGT mosad kyckling (som bebismat) i blandat med massa äckliga kryddor och skit. skulle ha tagit rostbiff istället .. så om ni ville veta det så är min lunch rätt så mycket förstörd nu. sitta o va hungrig ända till 4, tjoho !
inte en aning om va vi ska börja med nu, men är väl säkert nåt mer vi ska designa till speedwayen. för det är ju det vi gör på praktiken om jag inte har sagt det innan :p
nu ska jag försöka komma på nåt som skulle kunna få mig sluta tänka på den jävla mosade kyckligen.

praktik.

sitter i skolan på praktiken nu, snart är det lunch, fiskgratäng. mums .. nej, usch & fy. får väl äta lite o sen blir det väl en fralla på konsum som vanligt.
är typ jätte trött idag o med tanke på att man ska sitta här till fyra så kommer man väl inte va särskilt pigg efteråt heller, plus att vi inte ska göra nåt speciellt idag..
får väl ta o göra nån nytta ny istället.
bb :)

långprommenad .

va på långpromenad med älskling och ozzy, gick till ica och köpte mat tills imorn. kött och marinad, inte en aning om va man ska ha till, inte potatis för det hade vi idag, så förslag är kanoners kononers :) glömde ju så klart att köpa kontantkort till mobilen, kan ju inte smsa nu. men får se om vi kanske åker bort till preem efter grannfejden o köper ett.
va ju som sagt på sjukhuset förut och tog blodprov igen, denna gången fick jag skit ont i armvecket och nu är det jätte svullet och helt blå/lila, kan knappt "vika" armen eller va man ska säga :p men det går väl över med tiden ..
börjat med de första tabletterna nu o ska nu se så att jag tål dom o så. sen om 2-3 veckor börjar jag med de lite starkare. medicin är lika med sjukhus har jag märkt .. inte direkt nåt skoj kanske. men man är ju så gott som tvungen om man nu ska överleva.
imorn är det dax för en ny dag på praktiken, det är faktiskt ganska kul, tro det eller ej :) om inte annat så är det skit skönt att göra annat än skolan hela tiden. plus att det snart är jullov, och lov är alltid välkommet :)
nej, nu börjar grannfejden igen :)
bb.

nytt :)

fixat lite med bloggen nu. inte riktigt klart än, men måste kila iväg till köket o förbereda lite käk tills axel kommer hem. får bli att fortsätta ikv eller nåt.
inget har hänt idag, än. förutom sjukhuset som börjar bli som vardag för mig nu .. men nu är jag klar där, tillbaka om en månad igen. otroligt skänt med ett uppehåll kan man ju säga.
kel med katten o sen mat, det är inte illa :) <3

RSS 2.0