torsdag.

igår ringde axel till mats o bestämmde att han skulle ta lägenheten vi tittade på i onsdags. så nu blir det snart att åka till ikea i o handla massa grejs. skönt att slippa åka buss till skolan på morronen sen :)
fast innan vi fick lägenheten skulle dom tapetsera och måla om hallen och sovrummet, axel fick välja själv vilken färg o vilka tapeter det skulle va.
nej, nu ska jag ta o jobba lite.
igår va det 1 år och 9 månader förresten :)) <3

ozzy & älskling.

blev en dag med älskling och ozzy :) imorn är jag ledig, om jag nu inte skrev det innan, minns inte. men ska va med älski på jobbet. blev grymt sugen på att klippa av håret en bit och färga det blondt.. ska nog göra det sen när jag får mina pengar nästa vecka eller va det blir, får se. vill ju ha ett par gula convers med.. blaah, en jäkla massa man vill ha, pengar har man ju inte så gott om, om man ska va ärlig. skitskitskit.
nej, nu ska jag nana kudden några timmar. puss på er.

 

måndag.

skolan idag igen då, hade bara webbdesign sen slutade vi. och imorn är vi lediga hela långa dagen (eftersom att jag inte följde med på paddlingen). ska nog va med älskling på jobbet då kanske, mysa lite med ozzy med.
axel ringde om lägenheten förut, om jag inte har nämnt det tidigare så ska han och jag ju flytta till en lägenhet, så nu kanske han äntligen har fått tag på en. hon skulle ringa tillbaka typ imorn så at vi kunde få titta på den då, super bra ju.
nej nu ska jag kela lite med ozzy om han är snäll. puss.

söndag.

har inte hänt ett skit idag, bara haft tråkigt o nu ligger jag i sängen o degar sönder. ska nog äta nu o sen sova, får se om jag orkar med skolhelvetet imorn.. känner mig så nere o helt opepp på precis allting. vill bara bort härifrån, tack för mig o god natt.

onsdag.

gick till skolan vid 12.15, vilket va helt onödigt faktiskt eftersom att läraren bara delade ut ett papper o sen fick vi sluta. men fick i alla fall tillbaka min data som tur va :)
älskling och ozzy kommer och hämtar mig snart sen ska jag va med han på jobbet ett tag tror jag. blir vimmerby sen, ska hämta axels byxor tills imorn..
<3

tisdag.

så va det snart dax för skolan igen.. usch så segt, får ont i magen när jag tänker på det.
som sagt så är ju min nya plattång sönder, så nu måste jag platta håret med den gamla, o den är ju faktiskt inte allt för bra. funkar knappt. så ser väl ut som ett jävla troll i huvet sen när jag kommer till skolan.
nej nu måste jag lägga på ett kol med håret om jag ska hinna.
puss

dagen.

gått med ozzy idag o solat bara. sen satt vi nere hos kalle o pratade med han, sivan o anna lite, känns som om vi är där nere hela tiden nu typ. fast det är ju för ozzys skull iaf. 
älskling o jag har lite planer nu, som är hemligt. :) hihi.
nej nu ska jag upp o göra mig iordning. puss.

måndag.

shit va lite jag skriver nu för tiden.. hinner fasen inte med nånting känns det som. plus att skolan börjar imorn, kanske blir att man skriver mer sen när jag får tillbaka min skoldator istället.
idag ska iaf mamma och jag in till stan o köpa en kofta (bild kommer nog sen) får se om jag hittar nåt tjusigt halsband o öronhängen, kanske till o med ett armband eller en ring. får se.
nej nu börjar det dra ihop sig så måste fixa mig nu. pusss,

fredag.

ozzy kommer va i storebro nu, så älsk o jag kan ha kvar han :) massa skönt. så det blir att gå upp tidigt o gå med han nu om mornarna igen.

imorn ska vi in till stan o titta på ett halsband till honom, ett sånt där som börjar lukta typ citron eller nåt när han skäller. eller hur man nu ska förklara. men grejen med det är i alla fall att han inte ska skälla.

blir kanske att köpa nya brallor o en t-shirt på cubus, som jag har spanat in ett tag nu, också. får väl se vad det blir av att. förresten så har min plattång fått spelet, den lägger av när man trycker ihop den. så jäkla illa, nu när skolan börjar snart o allt med. skit sak. allt ska gå sönder nu bara för att man inte har pengar till att köpa nytt, som vanligt.
märkte att det är tunnt med bilder i min blogg, så ska försöka ändra på det nu. när jag orkar. någon gång, men just nu ska jag nog lägga mig o läsa ett stycke o sen kommer jag nog att däcka skapligt snabbt faktiskt så, god natt på er.


..

history book forgot about us
and the bible didn't mention us,
not even once.

<3 !


jag kommer sakna dig, min lilla älskling ! :'(

tisdag.

orka med att jobba.. så jävla tråkigt o gå upp om morgorna. men nu är det bara 3 dagar kvar på fritids, sköööönt. ska ta mig fan bli skönare o gå i skolan än att jobba. usch, tänker aldrig jobba med barn igen. dom bara skriker, tjatar o drar i en så att man bara själv vill skrika åt dom.. bläh.

ja, det har varit riktigt kasst med uppdaterandet. men det har som sagt sina anledningar. dom som vet dom vet, och dom som inte vet behöver kanske dess värre inte veta heller på ett tag. allt kommer väl fram förr eller senare, om det inte redan har gjort det, tillräckligt.

nej, nu ska jag nog sova så jag orkar med ännu en dag full med massa jobbiga barn..

måndag.

jobbar sista veckan nu innan skolan börjar, känns inte alls bra att jobba nu faktiskt. det har väl sina anledningar, men måste man så måste man. finns faktiskt inte så mkt att gör åt det.. tyvärr. o så börjar ju skolan den 18 med, alltså nästa tisdag. så himla segt, kommer inte orka :(
men ska va lite mindre negativ nu, det har faktiskt varit skönt de sista dagarna. känns bra, eller i alla fall lite bättre nu. plus att axel är här hela dagarna med, känns ännu bättre.
nej nu ska jag glo runt lite till o sen ska älsk o jag sätta oss o äta lite lasagne snart .

måndag.

första dagen på jobbet idag, va rätt okej faktiskt. lite små jobbigt med alla barnen, men men. ska nog kunna stå ut med det i 9 dagar till..
älskling ska hit sen o då ska vi in till stan o kolla på ett tanigent bord till han o så en vågtång till mig, får se om jag hittar någon till ett bra pris, hoppas :)
åh, jag är heelt slut efter idag. måste sätta mig o spela lite sims 3 nu. va så länge sen :) skriver mer efter stan, <3


söndag.

imorn börjar jag jobba, mkt jobbigt. men ändå, pengar är bra så jag är glad ändå :)
idag har det bara varit en tråkig jäkla söndag. har tvättat älsklings bil bara, annars inget speciellt. va i virserum igår o umgicks lite med folk o sånt. inget vidare jätte jätte kul eftersom att man inte kunde dricka, men ändå. blä,,
<3

RSS 2.0