tisdag.

fick i ordning yttligare lite i lägenheten igår, så nu är allt fixat utom hallen som fortfarande håller på att torka från igår. va och stor handlade igår med, knappt att allt fick plats i vagnen, men nu har vi i alla fall mat och sånna grejer så vi klarar oss ett bra tag :)
nu sitter jag i alla fall i skolan och ska snart ha svenska B, börja med att skriva CV och personligt brev och sen va det nåt jävla grupparbete, jag hatar grupparbeten..
nej, nu vet jag inte va jag ska skriva mer.. bb.

måndag.

skolan igen, va tvungen att åka tidigt från lägenheten idag eftersom att målarna kom och skulle fixa våran hall. så förhoppningsvis är den klar när jag kommer hem. skönt att kunna ha skorna i hallen istället för i köket. blir väl att dammsuga o städa efter målarna med sen ikväll, bleeh.
axel ska hämta mig sen förmodligen, ska in till vimmerby och köpa nya skor, byxor och gardiner till köket, om det nu finns några som passar :)
läste precis att dom ska höja studiebidraget med 350 spänn i månaden efter nyår, gott, sånt gillar vi ! :D
nej, nu ska vi väl fortsätta med alla HTML-koder på webbdesignen.
bb <3

onsdag.

har haft världens genomgång i näthandeln nu, jobbigt och varmt va det kan jag ju bara säga. och nu skulle vi tydligen göra nån uppgift som skulle ligga på fronter, men det gör den inte. så nu sitter jag bara och väntar på bussen..
förhoppningsvis så ringer dom från möbelskavanken om att lämna soffan och bordet ikväll kanske. så har man ju ngt att göra..
nej får ta o kolla upp va det va vi skulle göra nu så man får det gjort med.

tisdag.

alla lektioner är inställda idag, så åkte bara till skolan för att skriva på ett jäkla papper, nu är det gjort så nu sitter man bara här o väntar på att få åka hem.
måste ringa till fotoaffären idag för att kolla om dom tar emot praktikanter.. får se om jag hinner det, om inte axels möbler o det kommer ikväll.
nej, nu ska jag.. göra nåt.

söndag.

idag va vi ju då till ingatorp o betalade köksbordet och stolarna, sen åkte vi ut till fallhultet o käkade massa god mat med sivan o anna :) satt där ett tag o pratade, sen gick axel o jag en lång runda med lilla ozzy. åkte hem sen o blev en halv lång runda med ozzy igen efter bara ett par timmar. o nu sitter jag här. har precis klippt axel, blev fin fint :) imorn är det min tur, sköööönt !
dock ska jag till skolan o ha webbdesign i tre timmar först, är som tur är en helt okej lektion. får väl se om vi hinner titta på axels älskade knivställ imorn också.
nej, nu blir det kvällsmat, byebye. :)


Ikea.

är helt slut efter att ha sprungit omkring i världens tråkigaste affär med Axel, Siv och Kalle idag, nämligen ikea. men vi hittade ju i alla fall det mesta som vi skulle ha, lite små grejs och en tvättkorg. åkte till inglatorp efter ikea med och köpte en soffa, ett soffbor, 4 stolar och ett matbord. det va snajsiga grejor det :)
så nu är det bara våra "special" gardinstänger och panel gardinerna, en lampa till tv-rummet och mattor till alla rum som fattas, två nattduksbord med förstås. hoppas man får tag på nåt snyggt till det med.
på måndag ska jag klippa och färga håret hos Linda, ska bli skönt att bli av med det långa mörka håret nu. blir något mittemellan långt/kort och massa ljusare sligor i det istället. ska så småningom bli blondt, men får ta lite i taget så att det inte blir orange.
nej, nu ska jag ta o se om Axel är klar med musiken till min mobil :) puss.

tisdag.

orkar ingenting, är så jävla opepp, hela tiden.

RSS 2.0